Image default
MEDIA

Σασμός: Αυτοί που δεν περιμένουμε θα μπουν φυλακή

Σασμός φυλακή

Νέα επεισόδια έρχονται για τη σειρά «Σασμός» και φαίνεται πως και αυτήν τη χρονιά πρόκειται να μας καθηλώσουν καθώς οι ανατροπές συνεχίζονται και μεταξύ άλλων, ήρωες της σειράς που δεν φανταζόμασταν θα μπουν στη φυλακή.

Κάποιες καταστάσεις και μαρτυρίες θα αλλάξουν τα δεδομένα

Σασμός φυλακή

Αποκαλύψεις και ένοχα μυστικά θα καθηλώνουν τους πρωταγωνιστές, ενώ η εκδίκηση  θα είναι και πάλι το κυρίαρχο στοιχείο της σειράς.

Μετά τη σύλληψη του Μαθιού για την δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη, θα ξεκινήσει έρευνα που θα οδηγήσει στον πραγματικό ένοχο.

Η Καλλιόπη είναι καταρρακωμένη με τη σύλληψη του γιου της και δεν αντέχει άλλο την άδικη καταδίκη του. Ζητά συγνώμη από τον Αστέρη και τον Μαθιό και έτσι ομολογεί, καθώς βρίσκονται μάλιστα και ίχνη της στον χώρο του εγκλήματος. Έτσι η σύλληψη της δεν θα αργήσει και η καπετάνισσα θα βρεθεί στη φυλακή, ενώ η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες αναζωπυρώνεται στη σειρά «Σασμός».

Όμως σύντομα, θα έρθει στο φως η αλήθεια και οι ευθύνες θα αποδοθούν στον πραγματικό ένοχο, τον Κώστα, τον πρώην άντρα της Άσπας, ο οποίος ήταν εκείνος που αποτελείωσε τον Άγγελο Βρουλάκη κι εξαφανίστηκε στα βουνά για να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως τελικά δεν καταφέρνει και βρίσκεται και ο ίδιος κρατούμενος.

Εντωμεταξύ, μόλις ο Αστέρης μάθει πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο αδελφός του, όλα θα αλλάξουν και ένας ατελείωτος πόλεμος θα ξεκινήσει όταν ο Νικηφόρος θ’ αντικρίσει στα μάτια του Μαθιού τον πραγματικό δολοφόνο.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σασμός: Αυτοί που δεν περιμένουμε θα μπουν φυλακή appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα: Νεκρός ο Σπήλιος από τα χέρια της Γερακίνας;

admin

Τηλεθέαση χθες 28/3: Λιάγκας ή Breakfast; MasterChef ή Γη Ελιάς;

admin

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στην Αττική

admin
Translate »
×