Image default
MEDIA

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και γίνεται χαμός

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και γίνεται χαμός

Οι Βρουλάκηδες βυθίζονται και πάλι στο πένθος. Ο άδικος χαμός του Άγγελου τσακίζει για ακόμη μια φορά την οικογένεια και όλα αυτή την φορά παίζονται κορώνα γράμματα. Ο φόνος του Άγγελου ανοίγει και πάλι την αιματηρή αυτή βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες; Η Αργυρώ πάντως, παρά τα όσα συμβαίνουν στην σειρά Σασμός, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση κοιτώντας τους Σταματάκηδες επιτέλους στα μάτια….

Η Αργυρώ διψά για εκδίκηση στον Σασμό

Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας.

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και γίνεται χαμός

Η Αργυρώ ορκίζεται για εκδίκηση στον Σασμό και δεν θα ησυχάσει αν δεν πληρώσει ο φονιάς του ξαδέρφου της, Άγγελου. Όλοι κατηγορούν τον Μαθιό μαζί και η ίδια η οποία στέκεται απέναντι στην οικογένεια κοιτώντας την για πρώτη φορά στα μάτια. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και γίνεται χαμός appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική σώζει τον Παύλο

admin

Η Γη της Ελιάς: Φίλη με τον Μιλτιάδη, ζευγάρι με τον…

admin

ALPHA: Ποια σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου;

admin
Translate »
×