MEDIA

Σασμός: Η Αργυρώ χωρίζει τον Σταύρο πριν τον μισήσει

Η Αργυρώ που χωρίζει τον Σταύρο στο Σασμό

Η κατάσταση ξεφεύγει στα νέα επεισόδια του «Σασμού» με την Αργυρώ και τον Σταύρο να χωρίζουν οριστικά. Ένας σπαρακτικός χωρισμός έρχεται που θα αναστατώσει εκ νέου την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Όλα ξεκινούν όταν η Αργυρώ αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, αφού της δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Θέλει να αφήσει πίσω της το σκοτεινό παρελθόν και να ξεχάσει όλα τα βάσανα που έχει βιώσει εκείνη κι η οικογένειά της.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη δίπλα στον Σταύρο. Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και κάθε μέρα γίνεται μαρτύριο. Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος που τη βοήθησε να βγει από τον βούρκο της, αλλά δυστυχώς είναι και εκείνος που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το πληγωμένο παρελθόν της.

Μέρα με τη μέρα οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται. Η Αργυρώ απομακρύνεται από τον Σταύρο, ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τη διεκδικεί ξανά, στο «Σασμό». Ο Σταύρος δε θα αργήσει να το καταλάβει και τότε μία μεγάλη σύγκρουση θα έρθει.

Η Αργυρώ, όμως, έχει πάρει ήδη την απόφασή της, αφού οι καυγάδες στο σπίτι αρχίζουν να επηρεάζουν και το παιδί. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Βρουλάκη ομολογεί στη μητέρα της ότι δεν αντέχει άλλο κι ότι πρέπει να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση.

Η Αργυρώ που σκέφτεται να χωρίσει τον Σταύρο στο Σασμό

Η Αργυρώ προτιμά ο γάμος τους να λήξει ήρεμα και ψύχραιμα παρά να καταλήξουν να μισούν ο ένας τον άλλον. Η Μαρίνα ακούει σοκαρισμένη, αλλά δεν μπορεί παρά να καταλάβει την κόρη της.

Το διαζύγιο δε θα αργήσει να έρθει και ο Σταύρος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα εγκαταλείψει την Κρήτη μία και καλή!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Αργυρώ χωρίζει τον Σταύρο πριν τον μισήσει appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Σταμάτα να με πιέζεις γιατί θα εκραγώ»

admin

Σασμός – Σοκ: Βάφει τα χέρια της με αίμα

admin

“Τα ωραιότερα νέα! Είμαι καθαρή!”: Η Μαρία Αριστοτέλους νίκησε τον καρκίνο και σκίζει με χαμόγελο τον υπέρηχο

admin