Image default
MEDIA

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή

Η Καλλιόπη που γίνεται έξω φρενών στο Σασμό

Η Καλλιόπη δε θα αργήσει να μάθει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και θα βγει εκτός εαυτού, στο «Σασμό». Η κατάσταση θα ξεφύγει και θα έρθει αντιμέτωπη όχι μόνο με την Αργυρώ, αλλά με ολόκληρη την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Ο μικρός Πετρής είναι το παιδί του Αστέρη, κάτι που προσπαθεί να κρύψει η Αργυρώ με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια, όμως, δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει.

Πρώτος απ’ όλους θα το μάθει ο Αστέρης, ο οποίος θα καταρρεύσει στο άκουσμα ότι η γυναίκα της ζωής του τού έκρυψε κάτι τόσο σοβαρό.

Η καπετάνισσα φυσικά δε θα μείνει αμέτοχη και, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μόλις μάθει την αλήθεια θα προκαλέσει τεράστιο πανικό που θα αναστατώσει ολόκληρη την Άνω Ποριά.

Καλλιόπη και Μαρίνα θα έρθουν αντιμέτωπες, αφού η Βρουλάκη θα σπεύσει να προστατέψει αμέσως την κόρη της. Δε θέλει σε καμία περίπτωση η κόρη της να ξαναέχει πάρε δώσε με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Αρκετό πόνο τους έχουν προκαλέσει.

Η Καλλιόπη που γίνεται έξαλλη στο ΣασμόΟ μικρός Πετρής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του «Σασμού» με την Καλλιόπη, τη Μαρίνα, τον Αστέρη και την Αργυρώ να έρχονται αντιμέτωποι.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

ALPHA: Ποια σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου;

admin

Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του Φίλιππου

admin

Τουρισμός για Όλους 2024: Το μυστικό για να πάρετε διπλό voucher διακοπών

admin
Translate »
×