Image default
MEDIA

Σασμός: Η προδοσία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά

Ο Παύλος Βρουλάκης και υπόλοιποι ηθοποιοί στο β' κύκλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» έχει ήδη ξεκινήσει. Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με τα νέα επεισόδια για να καθηλώσει. Μία προδοσία θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Σασμό» κι η είσοδος των νέων χαρακτήρων θα αναστατώσει την Άνω Ποριά.

Όλα ξεκινούν με την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη. Ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται για να πάρει εκδίκηση και σπέρνει τον πανικό σε όλη την Κρήτη. Ο χαρακτήρας, όμως δε θα αναστατώσει μόνο τους δύο πρωταγωνιστές, αλλά και δύο νέους ήρωες που έρχονται στην ιστορία.

Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του κι ο καλύτερός του φίλος. Οι πληγές του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και μία προδοσία θα προκαλέσει μεγάλο σοκ στην Άνω Ποριά.

Για πολλά χρόνια πολλοί πίστευαν ότι ο Παύλος Βρουλάκης είχε χαθεί στη θάλασσα. Νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και οι κοντινοί του άνθρωποι τον είχαν θρηνήσει.

Η γυναίκα του, η εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη – που θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα – είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και είχε βυθιστεί στο πένθος. Κατάφερε, όμως, και στάθηκε στα πόδια της και βρήκε ξανά τη δύναμή της και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γνώριμου άντρα.

Ο Παύλος αντιδρά στην προδοσία του Σασμού

Η Αιμιλία ήρθε κοντά με τον καλύτερο φίλο του Παύλου, τον Δημήτρη Μαραθάκη – που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης – τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής. Η απώλεια του Παύλου τους ένωσε και βρήκαν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Όταν ο Παύλος καταφθάνει στο «Σασμό», όλα αλλάζουν κι η προδοσία των δύο πιο κοντινών ανθρώπων του έρχεται στην επιφάνεια. Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η προδοσία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ναυάγιο: Την βλέπει στο όνειρο του και της λέει ότι…

admin

Η Γη της Ελιάς: Τον απειλεί μέχρι τέλους

admin

Η Γη της Ελιάς – Εξομολόγηση: «Δεν υπήρξε άλλη γυναίκα εκτός από…»

admin
Translate »