Image default
MEDIA

Σασμός: Η σπαρακτική στιγμή που Αστέρης κι Αργυρώ σμίγουν ξανά

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης στην πιο συγκινητική σκηνή του Σασμού

Ο Αστέρης κι η Αργυρώ ήρθαν ξανά κοντά στο «Σασμό» σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της αγαπημένης σειράς του ALPHA, που αναστάτωσε το τηλεοπτικό κοινό. Το ζευγάρι που έχει περάσει από 40 κύματα επιτέλους βρήκε την ευκαιρία να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του.

Ο Αστέρης άνοιξε την καρδιά του στην Αργυρώ και της εξομολόγησε όλα εκείνα που ήθελε να της πει, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος και τη δύναμη. Η σύλληψη του Μαθιού τους φέρνει κόντα και ο Αστέρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αργυρώ και να την πείσει ότι δεν έκανε αυτός το φόνο του Άγγελου.

Η Αργυρώ εξοργίζεται όταν τον βλέπει μπροστά της. «Τι κάνεις εσύ εδώ; Τόσο άρρωστος είσαι;», του λέει με μίσος! «Θέλω να σου μιλήσω», της απαντάει εκείνος.

«Να μου πεις τι; Ότι ο αδερφός σου δεν είναι φονιάς; Ότι δεν σκότωσε αυτός τον Άγγελο;», συνεχίζει η Αργυρώ και στη συνέχεια ο Αστέρης παίρνει τον λόγο: «Δεν το έκανε ο Μαθιός; Δε θα το έκανε ποτέ, όχι την προηγούμενη του γάμου του. Δε θα έκανε πότε τέτοιο κακό στη Βασιλική, ξέρεις πόσο την αγαπάει…».

«…κι εσύ μ’ αγαπούσες, έλεγε ότι μ’ αγαπούσες, ότι ήμουν η ζωή σου και πήρες τη ζωή του εαυτού μου», του λέει η Αργυρώ και τότε ο Αστέρης λυγίζει, στο «Σασμό» και κάνει μία εξομολόγηση που ανατρίχιασε το κοινό.

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης σε απόσταση αναπνοής στο Σασμό

«Και θα μισώ τον εαυτό μου μέχρι να πεθάνω γι’ αυτό, όμως πρέπει να με πιστέψεις δεν το έκανε ο Μαθιός. Εγώ είμαι φονιάς, εγώ όχι εκείνος, εγώ σου ρίμαξα τη ζωή και δεν βρίσκω τόπο να σταθώ και κάθε φορά που σε βλέπω η ψυχή μου γίνεται κομμάτια, όπως έκανα και τη δική σου κομμάτια και θέλω να σου πάρω αυτόν τον πόνο, θέλω να πάρω από το βλέμμα σου αυτήν τη σκοτεινιά, θέλω να σε κάνω να χαμογελάς, όπως χαμογελούσες και τότε και ο κόσμος γέμιζε φως, αλλά δεν μπορώ. Δεν βρίσκω λόγο πια να ζω χωρίς εσένα Αργυρώ, δε θέλω πια να ζω χωρίς εσένα, αγάπη μου».

Αποθέωση του κοινού στο Twitter

Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο Αστέρης στην Αργυρώ και λύγισε το κοινό, το οποίο εξέφρασε τη συγκίνησή του κατακλύζοντας από σχόλια το Twitter. O Ορφέας Αυγουστίδης κι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας σε μία από τις πιο έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές της σειράς.

Οι τηλεθεατές τους αποθέωσαν με την Αργυρώ και τον Αστέρη να μονοπωλούν για ακόμη μια φορά τη συζήτηση του. Μάλιστα οι χρήστες του Twitter δημιούργησαν ένα ακόμη hashtag για την Αργυρώ και τον Αστέρη, εκτός από εκείνο του «Σασμού», το #AAmazi.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η σπαρακτική στιγμή που Αστέρης κι Αργυρώ σμίγουν ξανά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γίνεται σκληρό αφεντικό όλων

admin

Η Γη της Ελιάς: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 145-150

admin

Η «Μάγισσα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα υπόθεση – Οι πρώτες πληροφορίες και το teaser με τη Μαρία Κίτσου

admin