Image default
MEDIA

Σασμός – Μανόλης: «Θα πω ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή»

Η Καλλιόπη κι ο Μανόλης μιλούν στο Σασμό

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Σασμό» με την Καλλιόπη να παρακαλεί τον Μανόλη να μην δώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Ο Μανόλης, όμως, φαίνεται πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του.

Οι τύψεις είναι πολλές. Τόσο η Καλλιόπη όσο κι ο Μανόλης βυθίζονται στις ενοχές, αλλά ο νεαρός Αγγελάκης δεν μπορεί άλλο να κρατά βαθιά μέσα του αυτό το μυστικό που τον βαραίνει και πρέπει να το πει.

«Μανόλη, το καταλαβαίνω. Κόπηκαν τα γόνατά σου από εκείνο που είδες, αλλά σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σαν μάνα σε παρακαλώ, μην χαντακώσεις το παιδί μου, δεν το έκανε αυτός» λέει η Καλλιόπη στον Μανόλη.

Ανένδοτος, όμως, και με βλέμμα χαμένο της ομολογεί το σχέδιό του. «Θα πάω στην αστυνομία και θα πω ότι τον είδα να σκοτώνει τον Στεφανή κι ότι το είπα στον Άγγελο τη μέρα του φόνου. Από ‘κεί και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν».

«Δώσ’μου μια μέρα. Περίμενε μέχρι αύριο. Κάντο για το χατήρι μιας μάνας. Μόνο μια μέρα δώσ’μου», του λέει η Καλλιόπη, αλλά ο Μανόλης δεν μπορεί να περιμένει πολύ στο «Σασμό». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αστυνομία τον έχει καλέσει στο τμήμα να ομολογήσει και δεν μπορεί να το καθυστερήσει άλλο.

Ο Μανόλης μιλάει για την Καλλιόπη στο Σασμό

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Μανόλης: «Θα πω ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα: Νεκρός ο Σπήλιος από τα χέρια της Γερακίνας;

admin

Τηλεθέαση χθες 28/3: Λιάγκας ή Breakfast; MasterChef ή Γη Ελιάς;

admin

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στην Αττική

admin
Translate »
×