Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Δύο άντρες πιάνονται στα χέρια για την Θοδώρα

Η Θοδώρα στη σειρά Σασμός

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την Θοδώρα στη σειρά Σασμός. Δύο ισχυροί άντρες την πολιορκούν, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό πως η πρωταγωνίστρια θα ερωτευτεί τον αστυνομικό Λευτέρη Ορφανό, φαίνεται πως οι ανατροπές δε σταματούν στην αγαπημένη μας σειρά.

Πράγματι, το ειδύλλιο ανάμεσα στην Θοδώρα και τον Λευτέρη θα ξεκινήσει, γεμάτο μυστικά και ψέματα. Εκείνος της κρύβει την ταυτότητά του κάνει κάνει τα πάντα, για να μη μαθευτεί ποτέ ο πραγματικός του σκοπός στην Κρήτη.

Ο Λευτέρης έρχεται από την Αθήνα, σε μυστική αποστολή. Παρακολουθεί τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν έμπορο όπλων που μόλις αποφυλακίστηκε.

Ο Λευτέρης στη σειρά Σασμός

Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά.  Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες -φυσικά- του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα…

Η Θοδώρα στη μέση

Ο χώρος της νύχτας ανοίγεται διάπλατα μπροστά στην Θοδώρα. Το μόνο που θέλει η πρωταγωνίστρια, είναι να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι, σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσάνο στο Τηλέραμα, αυτό θα την φέρει κοντά με τον Φαρμάκη, ο οποίος θα γοητευτεί.

Ο Αλεξανδρής

Μόνο που, ο Λευτέρης δε θα αφήσει τη σχέση αυτή να δημιουργηθεί. Θα σταθεί φρουρός απέναντί της, με τους δύο άντρες να μάχονται για χάρη της Θοδώρας στη σειρά Σασμός.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Δύο άντρες πιάνονται στα χέρια για την Θοδώρα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει στο…

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Μητσοτάκης: Δείτε Live την ομιλία του Πρωθυπουργού

admin
Translate »
×