Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει με αυτήν την αποκάλυψη

Ο Αστέρης κοιτά με θλίψη την Αργυρώ στο Σασμό

Η κατάσταση ξεφεύγει στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» με έναν νέο πόλεμο να ξεκινά ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ. Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και νέες εντάσεις.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ βασανίζεται μήπως ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί. Είναι σίγουρη πως αν ανακαλύψει ότι ο μικρός Πετρής είναι παιδί του, θα έρθει η απόλυτη καταστροφή.

Ο Αστέρης σιχαίνεται τα ψέματα και η Αργυρώ το γνωρίζει πολύ καλά, αφού της το είχε ξεκαθαρίσει ήδη από την αρχή της σχέσης τους.

Ωστόσο, το μυστικό της Αργυρώς δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά στη ζωή του και τότε ένας ανελέητος πόλεμος θα ξεκινήσει.

Ο Αστέρης θα μισήσει την Αργυρώ που του έκρυψε την αλήθεια, στο «Σασμό», και θα την κατηγορήσει ότι του στέρησε το παιδί του και το πήρε μακριά. Δε θα αργήσει να απειλήσει την Αργυρώ πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Ο Αστέρης ενάντια της Αργυρώς στο Σασμό

Η Βρουλάκη φοβάται ότι θα χάσει το παιδί κι αμέσως αμύνεται. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες με το μικρό παιδί να βρίσκεται στη μέση. Η συνέχεια της σειράς έρχεται από τον Σεπτέμβρη για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει με αυτήν την αποκάλυψη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin

Η Γη της Ελιάς: «Έγινα αυστηρή μαζί σου γιατί…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

admin