Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης λυγίζει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Βασιλική και Αστέρης Σασμός

Μία συγκινητική σκηνή έρχεται ανάμεσα στον Αστέρη και την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Μία σκηνή που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να αποδείξει για ακόμη μια φορά πως ο έρωτας είναι ένα μικρό αγκάθι που δε σταματά να ανθίζει στις καρδιές των πρωταγωνιστών..

Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν πάρα πολύ έντονες στιγμές, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο πόνος του για εκείνη θα είναι τεράστιος. Οι τύψεις τον πνίγουν και τα μάτια της, γεμάτα μίσος, του καίνε τα σωθηκά.

Η Βασιλική παρατηρεί τον Αστέρη να καταρρέει και πονάει το ίδιο μαζί του… Οι δυο τους θα μοιραστούν πολλά, μέσα στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Μετά το χειρουργείο, η υγεία του Αστέρη θα επιδεινωθεί και οι γιατροί θα του ζητήσουν να παραμείνει πλάι τους για εξετάσεις.

ο Αστέρης δυστυχισμένος

Στο σημείο αυτό θα φτάσει η Βασιλική, η οποία θα μάθει πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην γυναίκα της ζωής του, στη σειρά Σασμός. Μπορεί να αφαίρεσε τη ζωή του αδελφού της, όμως της χάρισε τη δική της…

Ο Αστέρης και η Βασιλική θα αγκαλιαστούν, θα κλάψουν για τους έρωτες που τους πονούν τόσο. Ο Αστέρης, μάλιστα, θα πει στη Βασιλική πως είναι πολύ τυχερή που ο Μαθιός βρίσκεται στο πλευρό της, που υπάρχει εμπιστοσύνη…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης λυγίζει στην αγκαλιά της Βασιλικής appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Οριστική απόφαση: Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – Πότε οι εξετάσεις για κάθε τάξη

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί – Η Βασιλική προσπαθεί να…

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τον χαβά της μετά τον θάνατο του Φιλίππου

admin