Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί με όπλο στους δρόμους

Ο Νικηφόρος στη σειρά Σασμός με όπλο

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Νικηφόρος γίνεται ράκος και αρπάζει τα όπλα, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Άγγελου, με τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν να είναι αδιάσειστα. Τα κλειδιά στο ιατρείο του, τα αποτυπώματα και η έχθρα που είχαν για τα χωράφια, ορίζουν τον Μαθιό ως δολοφόνο.

Ο Νικηφόρος χάνει το μυαλό του. Προσπαθεί να πιστέψει τον θείο του, όμως δε μπορεί. Κάτι μέσα του τον προβληματίζει. Αντίστοιχα και η Βασιλική, παλεύει να σταθεί στα πόδια της με όλη αυτή την ιστορία, δίχως αποτέλεσμα.

Η Βασιλική βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Τότε, καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα.

Νικηφόρος και Μαθιός

Ο Νικηφόρος θεωρεί πως όσο υπάρχουν Βρουλάκηδες, θα κινδυνεύει! Η επιστροφή του Παύλου στην Κρήτη, τρομοκρατεί την οικογένεια. Εκείνος ζητά εκδίκηση, με αποτέλεσμα οι Σταματάκηδες να κινδυνεύουν.

Έτσι, ο Νικηφόρος αρχίζει να κυκλοφορεί στην Κρήτη με όπλο, στη σειρά Σασμός. Είναι έτοιμος να επιτεθεί σε οποιονδήποτε πάει να τον βλάψει. Η σωματική του ακεραιότητα βρίσκεται σε κίνδυνο και πρέπει να προστατευτεί. Θα κάνει τα πάντα, ακόμη και να πυροβολήσει…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί με όπλο στους δρόμους appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

HELPHELLAS : H Σύνδεση του Εθελοντισμού με το CSR και το ESG

admin

Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα το απόγευμα

admin

Τίτλοι τέλους για το Mega Καλημέρα – Τα τελευταία λόγια

admin