Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Το ένοχο παρελθόν του παπά Μιχάλη

Ο παπά Μιχάλης στο Σασμό που κρύβει το παρελθόν του

Ο παπά Μιχάλης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» και θα έχει στενές επαφές με τον Παύλο Βρουλάκη. Ο παπάς ξέρει όλα τα μυστικά του χωριού, αλλά με τον τρόπο του προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες προκειμένου να μην υπάρχουν περαιτέρω εντάσεις και βεντέτες.

Ο παπά Μιχάλης, όμως, έχει ένα ένοχο παρελθόν κι ένα μυστικό που μόνο ένα ακόμη πρόσωπο γνωρίζει στο «Σασμό». Η αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει και τότε νέες συγκρούσεις θα έρθουν στην επιφάνεια που θα φέρουν τον παπά Μιχάλη αντιμέτωπο με νέα διλήμματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παπά Μιχάλης είχε στενές επαφές με τον Παύλο Βρουλάκη, αφού οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και συμμαθητές. Ο παπάς γνωρίζει τα εγκλήματα του Παύλου και ξέρει ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του άντρα της Καλλιόπης στις φυλακές.

Ο Βρουλάκης είχε δώσει εντολή θανάτου για τον Σταματάκη προκειμένου να εκδικηθεί τον θάνατο του ξαδέρφου του. Ο παπάς τα ξέρει όλα, αλλά επέλεξε να τον βοηθήσει προκειμένου να φύγει μια και καλή από την Κρήτη για να μην συνεχιστεί η βεντέτα και θρηνήσουν νέα θύματα.

Ο παπά Μιχάλης είχε φυγαδεύσει τον Παύλο Βρουλάκη στο «Σασμό» και μαζί είχαν στήσει μία σκηνοθεσία προκειμένου ο φονιάς να φύγει από το νησί. Έκτοτε όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, αφού πίστευαν ότι είχε χαθεί στη θάλασσα. Ακόμη κι η ίδια του η οικογένεια δεν γνώριζε ότι είχε φύγει εσκεμμένα.

Ο παπά Μιχάλης στο Σασμό με τα ράσα του

Μετά την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, όμως, όλα αλλάζουν. Ο παπά Μιχάλης ανησυχεί για το κακό που θα γίνει, αφού υποψιάζεται ότι ο Βρουλάκης ήρθε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Πετρή και του Άγγελου.

Το μυστικό του παπά Μιχάλη γνωρίζει ο Φραγκιαδάκης, ο οποίος είχε υποσχεθεί με τον παπά να μην αποκαλύψουν ποτέ ότι ο Βρουλάκης ευθύνεται για το φόνο του Σταματάκη. Η αλήθεια, όμως, δε θα αργήσει να αναδυθεί κι έτσι όλα θα αλλάξουν…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Το ένοχο παρελθόν του παπά Μιχάλη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κερδίζει σχεδόν τη μισή περιουσία του άντρα της και…

admin

OPEN: Ντόμινο αλλαγών – Ποιος αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη;

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Στέλλα παραμένει στο σπίτι της Ισμήνης

admin
Translate »
×