Image default
MEDIA

Σασμός Spoiler: Ψυχικά ασθενής ο Μανόλης, βλέπει οράματα

Ο Μανόλης στη σειρά σασμός στη δεύτερη σεζόν

Κι όμως, ο Μανόλης θα υποφέρει αρκετά στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, όλα μέσα του θα αλλάξουν. Μπορεί ο Μαθιός να κατηγορήθηκε για τον φόνο και να οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως ο Μανόλης Αγγελάκης δε μπορεί να ησυχάσει.

Θεωρεί πως μετά τον Πετρή, χάθηκε κι άλλη ψυχή άδικα. Οι Σταματάκηδες σκορπίζουν τον τρόμο σε κάθε γωνιά του χωριού, με αποτέλεσμα να χάνονται αθώες ψυχές. Εάν μιλήσει τώρα για τον Στεφανή, ίσως σταματήσει το κακό, αλλά ίσως και να φουντώσει περισσότερο η βεντέτα.

Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξεκινά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε έναν άλλον πρωταγωνιστή, στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Ο Μανόλης αλλάζει, απομακρύνεται από όλους, σκοτεινιάζει, μαραζώνει.

Ο Μανόλης στον Σασμό

Εκτός από την κακή του ψυχολογική κατάσταση, αρχίζει να έχει οράματα, παραισθήσεις.. Βλέπει τον Στεφανή, τον Πέτρο, τον Άγγελο. Κάθε βράδυ ξυπνά από φρικτούς εφιάλτες, με την Κλαίρη και την Θοδώρα να βρίσκονται σε πανικό. Ο Μανόλης χάνει το μυαλό του και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά..

Η μόνη λύση είναι να μαζέψει τα πράγματά του και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Θα φύγει στο εξωτερικό, κυνηγώντας την υποτροφία του καθηγητή του και σβήνοντας από τη μνήμη του όσα τον στοίχειωσαν..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σασμός Spoiler: Ψυχικά ασθενής ο Μανόλης, βλέπει οράματα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει στο…

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Μητσοτάκης: Δείτε Live την ομιλία του Πρωθυπουργού

admin
Translate »
×