Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σερέλης: «Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε έτοιμοι»

 

Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το εκτός έδρας παιχνίδι της διπλής εβδομάδας της Euroleague κόντρα στη Μονακό, σχολιάζοντας τα σημεία κλειδιά των “πρασίνων”.

Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό (08/03, 22:00), ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στα… κλειδιά του ματς, αλλά και στο δίδυμο Τζέιμς-Οκόμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το δίδυμο Τζέιμς-Οκόμπο: «Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκόμπο. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ριτσάρλισον: «Ο ψυχολόγος μου έδωσε τη ζωή, όλα είχαν καταρρεύσει, είχα σκεφτεί να τα παρατήσω»

admin

Η συνέντευξη Τύπου για το Final Four του κυπέλλου ανδρών (live streaming)

admin

Mπαλτάκος: «Τελικός χωρίς φιλάθλους»

admin
Translate »
×