ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Νέα επιστολή του Δημ. Παπαδημούλη προς την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη και από την ΕΥΠ

· Δημ. Παπαδημούλης προς Ρ. Μέτσολα: «Οι επικαλούμενοι λόγοι εθνικής ασφάλειας δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε καν γνωστοποιηθεί. Αντίθετα, επικαλούμενη δεσμεύσεις απορρήτου, η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να γνωστοποιήσει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο»
§ «Πότε θα εκδοθεί η γνωμοδότηση των νομικών υπηρεσιών του Ευρωκοινοβουλίου για το εάν η απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη συνιστά παραβίαση της βουλευτικής ασυλίας; Στη γνωμοδότηση θα περιλαμβάνεται και η εξέταση της παρακολούθησης που πράγματι έλαβε χώρα από την ΕΥΠ;»
§ «Ποια επιπλέον μέτρα σκοπε​ύετε να λάβετε για την προάσπιση του απορρήτου των επικοινωνιών και των λοιπών συναφών δικαιωμάτων των Ευρωβουλευτών;»
Με νέα επιστολή του προς την Πρόεδρο του …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Γιαννούλης: Εντείνεται η προσπάθεια της ΝΔ να προσελκύσει ψηφοφόρους ακροδεξιών κομμάτων

admin

Διονύσης Καλαματιανός: Στήριξη στον πολιτισμό, σημαίνει στήριξη στους ανθρώπους του

admin

Κατάθεση ένστασης αντισυνταγματικότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος

admin