Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκαλόνι: «Οι παίκτες μου έχουν γεννηθεί για τα μεγάλα ματς»

 

Απόλυτα προετοιμασμένοι, σε ψυχολογικό επίπεδο, για τον σπουδαίο αγώνα κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ είναι άπαντες στο στρατόπεδο της Αργεντινής, όπως δήλωσε ο 44χρονος προπονητής.

«Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με δύο ιστορικές ομάδες. Δυστυχώς, μια ομάδα πρέπει να χάσει και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν» δήλωσε ο Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Αυστραλία. Παράλληλα, δήλωσε θαυμαστής του 71χρονου προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, από τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του νυν Αργεντινού ομοσπονδιακού.

«Ξεχώριζε τότε. Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας να τον αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πόσα πολλά έχει κάνει στο ποδόσφαιρο και πόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να τον αντιγράψουν» είπε ο Σκαλόνι για τον Ολλανδό ομόλογό του και συνέχισε: «Αυτή είναι μια από τις απολαύσεις που σου δίνει το ποδόσφαιρο, ειδικά αφού αυτό συμβαίνει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι όλοι τους, κι ελπίζουμε να τα πάμε καλά. Ίσως δεν “λάμπουν” όπως ολλανδικές ομάδες του παρελθόντος, αλλά είναι πολύ ξεκάθαροι στο τι κάνουν».

Για τον αγώνα με την Αυστραλία: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς ήταν πολύ δύσκολο. Μας πίεσαν ασφυκτικά. Δεν θα έπρεπε να έχουμε… υποφέρει στα τελευταία λεπτά, επειδή είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε κι άλλο το προβάδισμά μας. Όμως, οι παίκτες μου γεννήθηκαν για να παίζουν τέτοιου είδους αγώνες».

Για τον τραυματία Άνχελ Ντι Μαρία: «Σήμερα δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί. Δεν ήθελα να το ρισκάρω. Ελπίζουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να βελτιωθεί η κατάστασή του και να παίξει στο επόμενο παιχνίδι».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έμαθαν το… κόλπο: Και οι νέοι του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στα πέναλτι στο δικό τους Τσάμπιονς Λιγκ

admin

Μέσα ο Άμραμπατ ενόψει Άρη

admin

Τα θρυλικά “μωρά” του Ολυμπιακού “πέταξαν” στον τελικό

admin