Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα αποφασίσει αν θα είναι στο Μουντιάλ 2026»

 

Ο προπονητής της Ενικής Αργεντινής, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο Αργεντινός σταρ θα είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση για το εάν θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, ανέφερε πως η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, θα κριθεί από την επιλογή του Αργεντινού σταρ, τονίζοντας πως «αν αντέχει το σώμα του» θα τον καλέσει.

Ο 44χρονος τεχνικός, που παρακολούθησε το γκαλά του “Panchina d’Oro” (Χρυσός Πάγκος), ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το να είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι απόφαση του Λιονέλ, αν το σώμα του μπορεί, θα είναι εκεί» και πρόσθεσε: «Πίσω από τον τίτλο μας υπήρχε μια συνέργεια μεταξύ των οπαδών, του επιτελείου και των παικτών, κάτι συναισθηματικό που έκανε πιο δυνατή την αίσθηση για αυτή τη μοναδική φανέλα».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Τότε, το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Μέσι ήταν και είναι, προφανώς, πλεονέκτημα. Ως πρώην παίκτης, το να τον προπονώ είναι όμορφο, βλέπω πώς τον βλέπουν οι άλλοι παίκτες και τον ακολουθούν, είναι ο καλύτερος». Στο τέλος, ο Σκαλόνι μίλησε και για τη Νάπολι, επισημαίνοντας: «Είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ, με έναν εξαιρετικό προπονητή που κάνει τη διαφορά, παίζει κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Μου αρέσει πολύ το πώς παίζει και γι’ αυτό είναι εκεί στη βαθμολογία, ελπίζω να κερδίσουν το πρωτάθλημα», τόνισε ο πρώην παίκτης της Λάτσιο και της Αταλάντα: «Ευχή μου είναι και οι δύο -Λάτσιο και Αταλάντα- να φτάσουν στους στόχος τους, τις αγαπώ και τις δύο. Και η Λάτσιο, με τον Σάρι και η Αταλάντα, με τον Γκασπερίνι, έχουν τη δική τους ιδέα για το παιχνίδι».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποσύρθηκε από το Masters της Μαδρίτης ο Τζόκοβιτς

admin

Στον τελικό της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

admin

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin