ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σκηνές αρχαίου δpάματος στην Πάτρα: Νεκpοί πατέρας & γιος με διαφορά 2 ωρών-Θpήνος για τους Γιώργο & Φώτη Φωτόπουλο

Συγκλονίζει ο θάνατος με διαφορά λίγων ωρών που είχε ένας πατέρας με τον γιο του στην Πάτρα βρισκόμενοι και οι δύο εντός του σπιτιού τους.

Ο 87χρονος Γιώργος Φωτόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του και έφυγε από τη ζωή στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής ενώ βρισκόταν στην οικία του! Ο χαμός του ήταν ξαφνικός, με τους συγγενείς να καλούν το γραφείο τελετών για τα διαδικαστικά της τέλεσης της κηδείας.

Ο 40χρονος Φώτης, λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, αισθάνθηκε βρισκόμενος στο σπίτι, έντονη αδιαθεσία και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο, με τους γιατρούς να προσπαθούν, μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εμβρόντητοι άκουσαν την είδηση του θανάτου και οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών «Αφοί Καρρά» που κλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες να παραλάβουν τις σορούς πατέρα και γιου!

Ο 87χρονος ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ και ο Φώτης Φωτόπουλος, εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων ενώ ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12/9 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβάλι.

The post Σκηνές αρχαίου δpάματος στην Πάτρα: Νεκpοί πατέρας & γιος με διαφορά 2 ωρών-Θpήνος για τους Γιώργο & Φώτη Φωτόπουλο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: fumara

Σχετικές αναρτήσεις

Βανίλια και άλλα 4 συστατικά για πιο αρωματικό και ωφέλιμο καφέ – Δοκιμάστε τα

admin

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

admin

30 φράσεις του Paulo Coelho γεμάτες νόημα και σοφία

admin
Translate »
×