Image default
MEDIA

Σκληρός κακοποιός, γκρίζα μαλλιά: Αγνώριστος ο Κάρλος Ντανιέλ της «Σφετερίστριας» σε νέα σειρά του Netflix (Pics)

To όνομα Fernando Colunga έχει άρρηκτα συνδεθεί με τις λατινοαμερικάνικες σειρές που σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους στα late ’90s και τις αρχές του 2000 στην Ελλάδα. Στη λατινική Αμερική, ωστόσο, ο ίδιος εξακολουθεί να μεσουρανεί, καθώς θεωρείται ο master του είδους, αποτελώντας το #1 brand της μικρής οθόνης.

Για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, παραμένει τόσα χρόνια μετά ο Λουίς Φερνάντο της «Μαρίας της Γειτονιάς», ο Χοσέ Αρμάντο της «Εσμεράλδας» και ο Κάρλος Ντανιέλ που διχάστηκε μεταξύ Πάολας και Παολίνας στη «Σφετερίστρια», ενώ πέρασμα έκανε και από άλλες σειρές, με μικρότερους ρόλους όπως είναι η «Μαριμάρ».

Ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός -που για όσους δεν το γνωρίζουν, έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη συμπρωταγωνίστριά του, Thalia, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Μαρίας της Γειτονιάς-, μας χαρίζει μια πολύ διαφορετική εικόνα, καταφέρνοντας να μπει και στο ελληνικό  Netflix στον πιο σκληρό ίσως ρόλο της καριέρας του.

23 χρόνια μετά: Τη Φαίδρα, την κακιά αδερφή της Rosalinda σήμερα θα τη διάλεγε και ο Φερνάντο Χοσέ (Pics)

Ο Colunga πρωταγωνιστεί στη μίνι δραματικά σειρά «Το μυστικό της οικογένειας Γκρέκο», η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οικογένειας Puccio που τρομοκρατούσε με απαγωγές και εκβιασμούς ολόκληρη την αργεντινή τη δεκαετία του ’80. «Μια φαινομενικά τέλεια οικογένεια απαγάγει κρυφά πλούσιους ανθρώπους για λύτρα για να διατηρήσει το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο και την κοινωνική τους θέση», διαβάζουμε στην περιγραφή του Netflix, τίποτα όμως δεν μας προϊδεάζει για όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Η φυλακή, το σύνδρομο Down και η αλλαγή στην εμφάνισή της: Η «Εσμεράλδα» δεν είναι πια αυτή που ήξερες (Pics)

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «αρχηγού» της οικογενείας, βρίσκουμε τον Fernando Colunga, ο οποίος έχει «τσαλακωθεί» σε τρομακτικό βαθμό για τον συγκεκριμένο ρόλο. Με σκούρα γκρίζα μαλλιά, σημάδια στο πρόσωπο και εφέ που τον κάνουν να μοιάζει δεκαετίες μεγαλύτερος, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αφήνει άφωνο το κοινό τόσο με την εικόνα του όσο και με τις υποκριτικές του ικανότητες.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής είναι ίσως ο μοναδικός από τις σειρές που αγαπήσαμε που μοιάζει αναλλοίωτος όσο περνούν τα χρόνια, με τη σημερινή του εικόνα να είναι αυτή:

Σκληρός κακοποιός, γκρίζα μαλλιά: Αγνώριστος ο Κάρλος Ντανιέλ της «Σφετερίστριας» σε νέα σειρά του Netflix (Pics)

Πάρτε μια γεύση από τη «μεταμόρφωσή» του για τις ανάγκες του ρόλου:

The post Σκληρός κακοποιός, γκρίζα μαλλιά: Αγνώριστος ο Κάρλος Ντανιέλ της «Σφετερίστριας» σε νέα σειρά του Netflix (Pics) appeared first on Dailymedia & News.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: itsolya

Σχετικές αναρτήσεις

Εάλω η Πόλις και στους “4” του Conference League o Ολυμπιακός!

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

admin