Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπαλέτι: «Οι οπαδοί μας ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι»

 

Ο Ιταλός προπονητής των “παρτενοπέι” έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Σπέτσια και τόνισε πως η ομάδα του είναι στον σωστό δρόμο και τα καλύτερα έρχονται.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά τις δυο μεγάλες νίκες της Νάπολι κόντρα στην Λάτσιο (με ανατροπή) για την Serie A και την Λίβερπουλ (4-1) για την πρεμίερα του Champions League πραγματοποίησε δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Σπέτσια, τονίζοντας πως οι “παρτενοπέι” θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Σπέτσια όπως και την Λίβερπουλ, να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο και τα δύο ματς και να συγκεντρωθούμε στο αποτέλεσμα και όχι στο όνομα του αντιπάλου. Οι οπαδοί μας ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι και ήταν κάτι που ονειρευόμουν να γίνει».
«Όταν είχαμε χάσει με βαρύ σκορ από την Μπαρτσελόνα, όλοι λέγατε πως είχαμε λάθος συμπεριφορά επειδή είχαμε προσπαθήσει να επιτεθούμε και να πιέσουμε ψηλά.
Είχαμε τιμωρηθεί στην κόντρα από ένα δικό μας κόρνερ. Είχα πει όμως τότε πως είχαμε σωστή προσέγγιση και θέλαμε να παίξουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, κάτι που κάναμε.
Ο στόχος μου είναι να διασφαλίσουμε πως θα παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τις φανέλες που έχουμε απέναντί μας. Στο ματς με την Λίβερπουλ είδα τους φιλάθλους στις εξέδρες όπως δεν τους είχα δει ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια.
Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά οι μεγαλύτερες εμφανίσεις της Νάπολι δεν έχουν έρθει ακόμα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας

admin

Για ακόμη δύο χρόνια ο Μιγιάτοβιτς στην Εφές

admin

Στην κορυφή η τάπα του Ράιτ (video)

admin
Translate »