Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανού: «Κάναμε λάθη, αλλά είμαστε έτοιμες να τα διορθώσουμε την Κυριακή»

 

Στη βελτίωση της εικόνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε η έμπειρη διεθνής σέντερ μετά την επικράτηση επί της Εσθονίας στη Ρόδο.

Η Εθνική Γυναικών δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο κλειστό της Ρόδου απέναντι στην Εσθονία και επιβλήθηκε με 86:61, πανηγυρίζοντας έτσι την τρίτη της διαδοχική νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τα “παράθυρα” του Eurobasket 2023. 

Μετά τη λήξη του αγώνα, η πρωταγωνίστρια της “γαλανόλευκης”, Άρτεμις Σπανού στις δηλώσεις της, στάθηκε στα λάθη της ομάδας της, τα οποία πρέπει να βελτιώσει η Εθνική Γυναικών ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (27/11) κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άρτεμις Σπανού:

«Μπήκαμε δυνατά και είχαμε πλεονέκτημα το ότι παίζαμε στην έδρα μας με τον κόσμο που μας εμψύχωσε και μας έδωσε περισσότερη ενέργεια. Κάναμε λάθη, αλλά είμαστε έτοιμες να τα διορθώσουμε την Κυριακή για να πάρουμε άλλη μια νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Στοχεύουμε σε ακόμη μια επιτυχία στην έδρα και εκεί είναι πλέον η συγκέντρωσή μας, στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι θετικό που μας υποστηρίζει ο κόσμος». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δοκιμασία στην “κόλαση” της Stark Arena

admin

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι | Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος και αμφίβολος ο Μασούρας

admin
Translate »
×