Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανού: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε»

 

Η Εθνική Γυναικών συνέχισε αήττητη την πορεία της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και η διεθνής φόργουορντ μίλησε μετά το παιχνίδι για την δύναμη που δίνει στην Ελλάδα η έδρα της. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε όμως ότι θα παίζαμε στην έδρα μας και θα είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, αρχικά οδηγήσαμε στο σκορ και μετά βρεθήκαμε πίσω. Καταφέραμε να παλέψουμε, να βάλουμε μεγάλα σουτ και να πάρουμε ξανά το προβάδισμα. Στο τέλος εκεί που κρίνονταν το παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να πάρουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για μας».

Όσον αφορά τον κόσμο, τόνισε: «Ακούγαμε τον κόσμο που μας ενθάρρυνε και μας υποστήριζε. Καταλάβαμε μάλιστα ότι όταν πέσαμε λίγο με τις φωνές του μας ανέβασε. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ να παίζεις στην έδρα σου. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην συνέχεια της Εθνικής: «Πλέον είμαι πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Έχουμε ένα ακόμη παράθυρο, άλλα δύο παιχνίδια με Πορτογαλία και Εσθονία, να πάρουμε τις νίκες και να είμαστε στην τελική φάση. Αυτές οι νίκες που κάναμε εδώ στην Ρόδο ήταν πολύ σημαντικές».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin

Φαλ: «Μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

admin