Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαία νίκη για τη Γλυφάδα | Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Πανιώνιος

 

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών, με τους “κυανέρυθρους” να περνούν και από την έδρα της ΑΕΚ με 10:5, ενώ το Παλαιό Φάληρο ηττήθηκε με 10:6 από την ομάδα του κόουτς Κατρουζανάκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10:6

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας συνεχίζει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών και ανεβαίνει όλο και ψηλότερα στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επιβλήθηκε στην έδρα της με 10:6 επί του Παλαιού Φαλήρου, για την 7η αγωνιστική του Β’ Ομίλου και έφτασε στους 12 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με ΠΑΟΚ και ΓΣ Περιστερίου. Οι Γλυφαδιώτες κατάφεραν με την πολύ καλή άμυνά τους να μπλοκάρουν τα ατού του αντιπάλου και με επιθετικές λύσεις, με όλους τους τρόπους, κατάφεραν να δημιουργήσουν διαφορά σφαλείας από το δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο.

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 2-1, 1-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου 2, Παπαγεωργίου, Πούρος, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος, Πριμηκύριος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης, Τοτ, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ραντούλοβιτς 2, Μαυράκης, Λιαπάκης 2, Κουκουνάς, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μπουδραμής

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5:10

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Πανιώνιος, που πέτυχε την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών σε επτά αγώνες. Οι “κυανέρυθροι” τη Νέας Σμύρνης επιβλήθηκαν με 10:5 επί της ΑΕΚ, στην τυπική έδρα της “Ένωσης” στο κολυμβητήριο του Αλίμου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου και είναι μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία, με 18 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς ρελαντί έφτασε στην επικράτηση η ομάδα του Κώστα Δήμου, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ πλησίασε κάποια στιγμή στο ένα γκολ (5:6 στο ημίχρονο), αλλά τίποτα περισσότερο, αφού οι Νεοσμυρνιώτες φρόντισαν να αυξήσουν και πάλι τη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-1, 0-1, 0-3.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Φωτεινάκης, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Σελλάτος 1, Νατσούλης, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Χήτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 3, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βασιλείου

Ο Νηρέας Χαλανδρίου δεν ταξίδεψε στη Χίο κι έτσι ο προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα αγώνας του με τον ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδρών, δεν έγινε.

Η ομάδα του ΝΟ Χίου και οι υπόλοιποι παράγοντες του αγώνα παρουσιάστηκαν κανονικά και το Φύλλο Αγώνα έκλεισε, μετά την παρέλευση των 20 λεπτών από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΚΟΕ και αν αποδειχθεί οριστικά υπαιτιότητα του σωματείου του Χαλανδρίου, ο αγώνας (σύμφωνα με την πρόκήρυξη) θα κατοχυρωθεί υπέρ των Χιωτών με 5:0 α.α., ενώ ο Νηρέας θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο ματς και θα του αφαιρεθεί ένας (-1) βαθμός.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11

Εθνικός–Ολυμπιακός 6:17

Χίος-Νηρέας Χαλανδρίου –ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ–

ΑΕΚ-Πανιώνιος 5:10

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11

Παναθηναϊκός-Υδραϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 21 -7αγ.
  2. Πανιώνιος 18 -7αγ.
  3. Παναθηναϊκός 10
  4. Εθνικός 9 -7αγ.
  5. Υδραϊκός 9
  6. ΑΕΚ 6 -7αγ.
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 3
  8. Χίος 1

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11

Ηλυσιακός-Χανιά 9:10

ΠΑΟΚ–Περιστέρι 4:7

Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο 10:6

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11

Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

  1. Απόλλων Σμύρνης 18 -6αγ.
  2. Βουλιαγμένη 15 -5αγ.
  3. ΠΑΟΚ 12
  4. Περιστέρι 12 -6αγ.
  5. Γλυφάδα 12
  6. Παλαιό Φάληρο 6
  7. Χανιά 3
  8. Ηλυσιακός 0 //

Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin