Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στασινός: «Στόχος μου να επιστρέψει το Μαρούσι στην Α1»

 

Ο 24χρονος άσος, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να μιλήσει πρωτίστως για το κυριακάτικο (19/3) ντέρμπι με τον Ηρακλή, αλλά και για την επιλογή του να μην αποχωρήσει από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορφέας Στασινός:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα παιχνίδι απ’ τα παλιά όπως λένε όλοι όσοι ξέρουν την ομάδα από παλιά και το περιμένουν πολλοί. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να παίξει κι έτσι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι εντός έδρας, μας αρέσει να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και περιμένουμε την Κυριακή».

Για το αν τούς δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα τους στον 1ο γύρο: «Σίγουρα είναι κι αυτό ένα κίνητρο, γιατί το 1ο παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Είναι δύσκολη έδρα το «Ιβανώφειο», ο Ηρακλής είναι πολύ δυνατός εκεί μέσα και ξέραμε ότι θα εμφανιστεί και με εμάς δυνατός. Σίγουρα η εμφάνισή μας στον 1ο γύρο μάς δίνει ένα κίνητρο να παίξουμε πιο δυνατά».

Για τα σημεία-«κλειδιά» του αγώνα: «Ξέρουμε τις αλλαγές του Ηρακλή, δεν είναι ίδιοι με τον 1ο γύρο, αλλά κι εμείς έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα, δεν είμαστε ακριβώς ίδια ομάδα, έχουμε βρει ένα ρυθμό που όποτε τον ακολουθούμε παίζουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι πιο πολύ θα παίξει ρόλο το ποιος θα βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια και το μεγαλύτερο πάθος. Σίγουρα θα παίξουν ρόλο όλες οι τακτικές και το scouting από πριν, αλλά αυτά είναι τα πιο σημαντικά γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το Μαρούσι φέτος: «Στο τέλος θα καταλάβουμε και εμείς και όλοι οι υπόλοιποι που το πάει το Μαρούσι, γιατί στο χέρι μας είναι το πού θα φτάσουμε και τι θα καταφέρουμε. Αυτό έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια, κοιτάμε μεμονωμένα κάθε παιχνίδι. Όποτε είμαστε ιδρωμένοι και παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε, έτσι νιώθουμε κιόλας. Μέχρι τέλους της χρονιάς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για το λόγο που δεν έχει φύγει απ’ το Μαρούσι: «Με κάποια παιδιά είμαστε πολλά χρόνια και με όλους τους παράγοντες. Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας απ’ τα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, γι’ αυτό κι εγώ τούς ξέρω πώς είναι σαν άνθρωποι και τι θέλουν να πετύχουν. Επειδή οι στόχοι μας συμπίπτουν, δηλαδή και αυτοί και εγώ θέλουμε το Μαρούσι να επιστρέψει στην Α1, καλύτερα να το κάνω με την ομάδα που έχω μεγαλώσει, όπου από μικρός την έβλεπα να παίζει και Euroleague και Α1. Αυτό για εμένα είναι ο στόχος μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ τις τελευταίες χρονιές, γιατί είμαστε 1 νίκη ή ήττα απ’ τον 6ο, δηλαδή είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε δει και ότι όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους, δεν είναι τίποτα σίγουρο. Αυτό απ’ τη μία είναι αγχωτικό, αλλά απ’ την άλλη σού δίνει περισσότερο κίνητρο να μην επαναπαύεσαι και να μη χαλαρώνεις καθόλου, είμαστε συνέχεια στα “κόκκινα”».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποχώρησαν τραυματίες από το φιλικό της Γαλλίας οι Κλος και Καμαβινγκά

admin

Πρώτη παρουσία του Ντάνι Αλβες στα δικαστήρια για να τηρήσει τους όρους αποφυλάκισης

admin

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin
Translate »
×