Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Φιορεντίνα

 

Oι “βιόλα” κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 2:1 της Τορίνο κι έτσι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ρόμα-Κρεμονέζε στην επόμενη φάση του θεσμού.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους και να απειλήσουν. Η Τορίνο κατάφερε να ανησυχήσει πρώτη τη Φιορεντίνα με τον Ρίτσι να παίρνει εξαιρειτική πάσα και να σουτάρει, με τον Τερατσιάνο να του λέει “όχι” και να κρατά ανέπαφη την εστία του. Οι “γηπεδούχοι” απάντησαν αμέσως με τον Μαντραγκόρα να σουτάρει και να πετυχαίνει το αριστερό δοκάρι. Η Φιορεντίνα ανέβασε ρυθμό και κυνήγησε το γκολ με τις προσπάθειες τον Ντόντο και Γκονσάλες να μην αποδίδουν καρπούς και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Οι “γηπεδούχοι ήταν περισσότερο κινητικοί και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Στο 65ο λεπτό, ο Γιόβιτς βρήκε δίχτυα. Ο Τέρζιτς τον τροφοδότησε εύκολα με τον Σέρβο επιθετικό να κάνει το 1:0  με κεφαλιά. Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού οι “φιλοξενούμενοι” προσπάθησαν να απειλήσουν και να βρουν το τέρμα που θα έφερνε την ισορροπία στο παιχνίδι. Η Φιορεντίνα ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση με το τέρμα του Ικόνε στο 90′ που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Καράμο στις καθυστερήσεις, μείωσε για την Τορίνο και διαμόρφωσε το τελικό 2:1. Έτσι οι “γηπεδούχοι” πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ρόμα-Κρεμονέζε.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin