Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην κοινοπραξία Τέρνα-Μυτιληναίο-Άκτωρ η κατασκευή του Βοτανικού

 

Σήμερα (02/02) το πρωί, η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις προσφορές για τον ανάδοχο του έργου για τη δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού, την οποία θα αναλάβει μια Κοινοπραξία-κολοσσός.

Ο Βοτανικός… μπαίνει στην τελική ευθεία και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού “χαμογελούν” για το πολύ σημαντικό έργο. Σήμερα το πρωί (02/02), άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα.

Ο λόγος για μια τεράστια κοινοπραξία, που αποτελείται από τρεις εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στη χώρα, Τέρνα-Μυτιληναίος-Άκτωρ, προκειμένου να χτιστεί το “παλάτι” των “πρασίνων” στο Βοτανικό, υλοποιώντας έτσι το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου Αθηναίων ύψους 123 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε μία ακόμη συμμετοχή η οποία όμως ακυρώθηκε, καθώς δεν είχε την κατάλληλη και προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή. Ο λόγος για την “Cosmos”. Την επόμενη εβδομάδα θα επικυρωθεί η απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και θα ανακοινωθεί ως προσωρινός ανάδοχος του Έργου.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Champions League Πόλο Γυναικών διά χειρός Νικόλ Ελευθεριάδου!

admin

Η Λούτον προβληματίζει και η Μπέρνλι ελπίζει

admin

Εύκολα το Περιστέρι η ΑΕΚ

admin