Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Premier League προβλέπεται διάλειμμα για τους αθλητές που συμμετέχουν στο ραμαζάνι

 

Με αλλαγές θα διεξαχθεί το Αγγλικό πρωτάθλημα τις επόμενες ημέρες καθώς, οι ρέφερι καλούνται να επιτρέπουν μικρή διακοπή στους μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο 25/3 σηματοδοτεί την έναρξη του Ραμαζανιού για τους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, το οποίο διαρκεί για ένα μήνα και τελειώνει στις 2 Μαΐου.

Οι νηστείες ξεκινούν μεταξύ 04:00 και 05:00 τα ξημερώματα δηλαδή την ανατολή του ηλίου και τελειώνουν μεταξύ 19:30 και 20:30 με τη δύση.

Αυτό σημαίνει ότι από τους 52 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Ραμαζάνι, υπάρχουν εννέα βραδινοί αγώνες στους οποίους οι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να διακόψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα έτσι ώστε να φάνε.

Την περασμένη σεζόν στη αναμέτρηση μεταξύ Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας στο King Power Stadium, υπήρξε μια διακοπή στο παιχνίδι για να επιτραπεί στον αμυντικό των “αλεπούδων”, Φοφανά και στον μέσο των “αετών”, Κουγιατέ.

Φέτος, ζητήθηκε από τους διαιτητές να έρθουν σε επαφή με τους συλλόγους προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι είναι οι μουσουλμάνοι, που θα χρειαστούν αυτή τη διακοπή.

Οι αγώνες που ενδέχεται να επηρεαστούν είναι οι εξής: 

Δευτέρα 4 Απριλίου: Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (20:00 έναρξη)

Τετάρτη 6 Απριλίου: Μπέρνλι – Έβερτον (19:30)

Παρασκευή 8 Απριλίου: Νιούκαστλ – Γουλβς (20:00)

Τρίτη 19 Απριλίου: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20:00)

Τετάρτη 20 Απριλίου: Τσέλσι – Άρσεναλ, Έβερτον – Λέστερ, Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (όλα 19:45), Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον (20:00)

Πέμπτη 21 Απριλίου: Μπέρνλι – Σαουθάμπτον (19:45)

Οι παίκτες είναι: Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο Ν’ Γκολο Καντέ και Γουέσλεί Φοφανά της Τσέλσι, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ιλκάι Γκουντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin

Μετά από έξι χρόνια στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο Σβέρεφ

admin

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάτσε

admin
Translate »
×