Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη “μάχη” η Ντρισμπιώτη

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκληρώνει το καμπ στο υψόμετρο της Καμπέρα με έναν προπονητικό αγώνα στα 10.000 μ. βάδην εντός σταδίου, την Πέμπτη (2/2).

Ο αγώνας εντάσσεται στην προετοιμασία της αθλήτριας για το πρώτο 20άρι της χρονιάς στη Μελβούρνη στις 12 Φεβρουαρίου. Εκεί η αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που έκανε το προηγούμενο διάστημα και να κυνηγήσει από νωρίς μία καλή παρουσία, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων του καλοκαιριού.

Η Ντρισμπιώτη βρίσκεται από τέλη Δεκεμβρίου στην Αυστραλία σε προπονητικό καμπ, όπου πραγματοποιεί κοινές προπονήσεις με κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Μάλιστα στις αρχές Ιανουαρίου αγωνίστηκε σε αγώνα 10.000 μ. βάδην στην Καμπέρα και τερμάτισε δεύτερη σε 43.51.98 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 20χλμ. και 35χλμ. βάδην έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο πρόκρισης. Η επιστροφή της Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει τέλος Φεβρουαρίου.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin