Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης (video)

 

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα (13/4) λίγο μετά τις 10:30 ο 33χρονος τερματοφύλακας που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίασε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Παράλληλα, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

O 33χρονος και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. «Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.//




 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×