Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον Αχιλλέα Νταβέλη το 70% της ΑΕΛ

 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΛ, μετά από μια συμφωνία που είχε επέλθει εδώ και μερικούς μήνες.

Στον Αχιλλέα Νταβέλλη μεταβιβάστηκε το 70% της ΑΕΛ, μετά τη συμφωνία με τον Αλέξη Κούγια που είχε πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το 19,71% θα ανήκει στον Ιωάννη Νταβέλη, το 10% σύμφωνα με τους κανονισμούς στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ και το υπόλοιπο 0,29% σε άλλους μετόχους.

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η ΕΕΑ:

“1. Για μεταβιβάσεις μετοχών με τις οποίες κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο αποκτά συνολικά ποσοστό 5% και άνω του μετοχικού κεφαλαίου μιας αθλητικής ανώνυμης εταιρείας, απαιτείται πάντοτε προηγούμενη άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τη χορήγηση της οποίας, εκτός από όσα προβλέπονται στο άρθρο 69 του παρόντος, ο αποκτών οφείλει να προσκομίσει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Φορολογική και ασφαλιστική του ενημερότητα.

β) θεωρημένα αντίγραφα των φορολογικών του δηλώσεων ή σε περίπτωση νομικού προσώπου, των ισολογισμών των τριών τελευταίων ετών.

γ) Αντίγραφο ποινικού μητρώου του ίδιου ή, αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο, των νόμιμων εκπροσώπων του, από το οποίο να προκύπτει ότι στα ως άνω πρόσωπα δεν συντρέχουν τα κωλύματατων εδαφίων β’ και γ’ της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του παρόντος και

δ) Βεβαίωση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος ότι δεν έχει τιμωρηθεί ο ίδιος ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου, οι νόμιμοι εκπρόσωποί του σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 130 του παρόντος ή ότι έχουν εκτίσει τυχόν ποινή που τους είχε επιβληθεί”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×