Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον Ηρόδοτο ο Στράτος

 

Στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών βρίσκεται από σήμερα (27/9) ο 55χρονος προπονητής, που έπιασε άμεσα δουλειά και δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή, έτσι ώστε να αναγκάζει τον αντίπαλο να τρέχει.

Την πρώτη του προπόνηση αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηροδότου έκανε σήμερα (27/9) ο Θωμάς Στράτος, που έχει εργαστεί με τον Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και στην Αλ Αΐν ως άμεσος συνεργάτης του. Η επίσημη παρουσίαση του 55χρονου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/9).

«Χαίρομαι που είμαι εδώ και έχω την ευκαιρία να δω τα παιδιά σε 4-5 εβδομάδες και να τα φτιάξω για το πρωτάθλημα. 

Είμαι καινούριος στην Σούπερ Λιγκ 2, εγώ γνωρίζω για την Γερμανία αλλά θα τα μάθω γρήγορα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής μαθαίνεις γρήγορα. Στόχος είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ήθελα να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Αυτό θα δοκιμάσουμε και εδώ. Δεν θα γίνει, όμως θα το δοκιμάσουμε.

Να κοιτάξουμε να έχουμε την μπάλα. Οι άλλοι θα τρέχουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους. Αν θα νικήσουμε τον αγώνα θα το δούμε.

Έχω δει αγώνες της Σούπερ Λιγκ 2 γιατί στα χρόνια που ήμουν στην Εθνική ήμουν κάθε σαββατοκύριακο σε αγώνες και σε Α’ Εθνική και σε Β’ Εθνική και σε Γ’ Εθνική».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

admin

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin
Translate »
×