Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Στοπ” στους οπαδούς της Ίντερ για τις θύρες των γηπεδούχων

 

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως όσοι είναι ντυμένοι στα χρώματα των “νερατζούρι”, δε θα έχουν δικαίωμα εισόδου στις θέσεις που αντιστοιχούν στους οπαδούς των “μπλαουγκράνα”.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ για τη τέταρτη αγωνιστική του Champions League, με την ήττα την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο να περιπλέκει τη σημερινή (12/10, 22:00) αναμέτρηση και την κατάταξη του ομίλου.

Οι “μπλαουγκράνα” βρίσκονται στη τρίτη θέση του με 3 βαθμούς, με την Μπάγερν Μονάχου να μετράει το απόλυτο 3/3 μέχρι τώρα και την Ίντερ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς.

Οι Καταλανοί ενημέρωσαν σήμερα για τους κανόνες εισόδου στο γήπεδο, με τους οπαδούς των “νερατζούρι” να μην έχουν δικαίωμα εισόδου στις θύρες των γηπεδούχων και ειδικά όπως τόνισε σε «όσους είναι ντυμένοι στα χρώματα της Ίντερ», σε μια απόφαση που, όπως τονίζουν στην Ιταλία, εξόργισε τους φιλάθλους της ομάδας του Ιντζάγκι.

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν να αποφύγουν το περσινό “πάθημα” με την Άιντραχ Φρανκφούρτης, όπου οι Γερμανοί φίλαθλοι είχαν κάνει “κατάληψη” στο “Κάμπ Νόου”, γεμίζοντας περισσότερες από 30 χιλιάδες θέσεις.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Sold out το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

admin

Στις 25 Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

admin

Super League: Άλλαξε το πρόγραμμα διεξαγωγής των play offs

admin