Image default
MEDIA

ΣτΟργή: Ανατριχιαστικό απόσπασμα από την μεγάλη πρεμιέρα

Ηθοποιοί στη σειρά Στοργή

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς Στοργή, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανατριχιαστικό απόσπασμα, από μια ιστορία που θα συγκινήσει… Η Μαρία Ναυπλιώτου, ή αλλιώς η ψυχολόγος Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, αναλαμβάνει διάφορες υποθέσεις και σώζει τις ζωές ανθρώπων που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μία από αυτές θα μας κρατήσει συντροφιά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζητά βοήθεια. Οι δυο τους βλέπουν τα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τον γάμο τους, οδηγώντας τους σε τεράστιο αδιέξοδο.

Ενώ προς τα έξω δείχνουν το ιδανικό ζευγάρι, μέσα στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη τρέλα. Η Ειρήνη ικετεύει τον σύζυγό της να επισκεφτεί την γιατρό, με σκοπό να μάθει να διαχειρίζεται τον θυμό του.

Απόσπασμα πρεμιέρας Στοργή

Ο Γιάννης είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος, έντονος… Η Ειρήνη είναι παθητική σε όλα αυτά, θα έλεγε κανείς αδιάφορη. Οι δυο τους παλεύουν να σπάσουν την αλυσίδα της βίας, με τη βοήθεια της γιατρού.

Στο απόσπασμα της πρεμιέρας, βλέπουμε την ψυχολόγο να προσεγγίζει με ιδιαίτερη στοργή το ζευγάρι. Δύο άνθρωποι διαφορετικοί, που βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά…

Ο Γιάννης (Ιωάννης Παπαζήσης) και η Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) αποτελούν δύο ασθενείς που θα ξεχωρίσουν, στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ. Άραγε, θα καταφέρουν να ενώσουν τα κομμάτια τους;

Το απόσπασμα της σειράς:

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΣτΟργή: Ανατριχιαστικό απόσπασμα από την μεγάλη πρεμιέρα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Εάλω η Πόλις και στους “4” του Conference League o Ολυμπιακός!

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

admin