Image default
MEDIA

Στούντιο με Θέα: Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα με αναδρομή στο παρελθόν

Η Φαίη Μαυραγάνη στην πρεμιέρα του Στούντιο με θέα

Το «Στούντιο με Θέα» έκανε πρεμιέρα με την Φαίη Μαυραγάνη να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν από την πορεία της στον ANT1 και σχολίασε τι πραγματικά σημαίνει για εκείνη αυτή η εκπομπή.

Το «Στούντιο με θέα» μετρά πολλά χρόνια όταν η Φαίη Μαυραγάνη είχε ξεκινήσει την εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, το 1999. Η παρουσιάστρια χαμογελαστή κι ενθουσιασμένη δήλωσε:

«Καλή σας ημέρα, καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούριο ραντεβού. Το Στούντιο με Θέα μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε το 1999 με τον Νίκο. Μαζί ήμασταν από το 2003 μέχρι το 2006, οπότε κι έφυγε τότε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης κι επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλον τον κόσμο».

«Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε για μια δεκαετία κι είναι η δέκατη σεζόν φέτος… Είναι όλη η ομάδα, όπως την ξέρατε. Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή. Μου θύμισαν ότι εκεί απέναντι ήταν στημένο το Στούντιο με Θέα. Ακριβώς εδώ, πριν από 16 χρόνια, ήταν αυτή η εκπομπή», συμπλήρωσε η Φαίη Μαυραγάνη στην πρεμιέρα του «Στούντιο με Θέα».

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 5:30 το πρωί, εστιάζοντας στην επικαιρότητα και σε όλα όσα θα μας απασχολούν.

Εικόνα από την πρεμιέρα Στούντιο με θέα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Στούντιο με Θέα: Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα με αναδρομή στο παρελθόν appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Τηλεθέαση χθες 22/4: Masterchef, Ψυχοκόρες, ή Γη της Ελιάς;

admin

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Το σπόιλερ της Κίτσου για τον β’ κύκλο

admin

Η Παραλία: Νεκρός ο Λοΐζος – Τον έπνιξε η γυναίκα του με…

admin