Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο… ρελαντί ο ΠΑΟΚ τον Μίλωνα

 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” μετέτρεψε το ντέρμπι σε μονόλογο στο “PAOK Sports Arena” και επιβλήθηκε με 3-0 σετ κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πλαίσιο της 6ης “στροφής” της Volley League Ανδρών.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι άρχισε με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο… ζεστός και με πρωταγωνιστή του τον Ντέιβιντ Τζούνιορ Κόστα, προηγήθηκε σύντομα με 6-3. Ο Μίλωνας με τον Γιορντάνοφ αντέδρασε και μείωσε το σκορ σε 7-6, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να παίρνει ξανά τα ηνία αργότερα με τον άσο του Βουλκίδη να του δίνει το ισχνό προβάδισμα των 3 πόντων (12-9). Το πρώτο σετ συνεχίστηκε με “σκληρές” μάχες, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν ανωτερότητα στο τέλος του σετ, με τον Ράπτη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην υποδοχή των Νεοσμυρνιωτών και να διαμορφώνει το 25-23 για το 1-0.

Με δυο άσους του Ράπτη και πόντους από τον Βαν Ντεν Ντρις, οι Θεσσαλονικείς πήραν γρήγορα προβάδισμα… ασφαλείας (5-1). Η έλευση του Νανόπουλου από τον κόουτς Ψάρρα, έδωσε ενέργεια στον Μίλωνα, ο οποίος μείωσε στο 5-3, όμως οι γηπεδούχοι με καλά μπλοκ πήραν “αέρα” 5 πόντων (11-6). Ο Μολίνα μπήκε… στο χορό για τους φιλοξενούμενους δίνοντας κάποιες προσωρινές λύσεις, καθώς η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είχε διαρκώς το “πάνω χέρι”. Το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκε στο 25-18 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το 2-0 και έδειχνε να… καθαρίζει την υπόθεση νίκη.

Με “όπλο” τους την κακή υποδοχή των φιλοξενούμενων, οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν αρκετά καλά μπλοκ παράλληλα και απέκτησαν από νωρίς προβάδισμα στο τρίτο σετ (5-2). Στη συνέχεια, ο Μίλωνας με πρωτεργάτη του τον Ανδρεάδη, κατάφερε να μειώσει σε 12-9, ωστόσο ο “Δικέφαλος του Βορρά” εξακολουθούσε να δείχνει ανώτερος. Οι Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και Κόστα έδωσαν λύσεις στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέκτησε και το τρίτο σετ, αυτή τη φορά με 25-15, πανηγυρίζοντας μια σημαντική νίκη με 3-0, δείχνοντας σοβαρότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Volley League Ανδρών.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-15


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στίβου: Καλές επιδόσεις από τους επόμενους πρωταγωνιστές

admin

Ανοίγει το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

admin

Ρικιάρντο: Ο Στρολ μου ανεβάζει την πίεση! (+video)

admin