Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Στραβοπάτησε” στο “Βίλα Παρκ”

 

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” στην έδρα της Άστον Βίλα και οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

Νέα “γκέλα” για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Άστον Βίλα και ήρθε ισόπαλη 1-1 στο “Βίλα Παρκ”. Με αυτή την ισοπαλία, οι “πολίτες” μένουν στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Τότεναμ. Από την άλλη μεριά, οι “χωριάτες” έφτασε τους 4 βαθμούς και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας

Το ματς άρχισε με γρήγορο ρυθμό και μόλις στο 5ο λεπτό του, η Μάντσεστερ Σίτι έγινε απειλητική με το σουτ του Γουόκερ μέσα από την περιοχή, να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Η Άστον Βίλα “ανέβασε στροφές” και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 38′ με την προσπάθεια του Γουότκινς να σταματάει πάνω στη γραμμή των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να σκοράρει στο 50ο λεπτό και να ανοίγει το σκορ στην αναμέτρηση. Ο Χάαλαντ υποδέχτηκε μέσα στην περιοχή τη σέντρα του Ντε Μπρόινε και κατάφερε να νικήσει τον Μαρτίνες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, ωστόσο έχασαν λίγα λεπτά αργότερα σημαντική ευκαιρία με τον Μπέιλι. Ο ίδιος παίκτης όμως το πάλεψε και στο 74ο λεπτό, κατάφερε να “δικαιωθεί”, ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά από ένα τρομερό σουτ από την αριστερή πλευρά. Οι “πολίτες” προσπάθησαν να “κλέψουν” τη νίκη στο τέλος, ωστόσο η προσπάθεια του Φόντεν σταμάτησε πάνω στον Μαρτίνες. Έτσι, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

ΓΚΟΛ: 74′ Μπέιλι / 50′ Χάαλαντ

Κίτρινες: 26΄ Κας, 71′ Ντίνι

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν, Ράμσεϊ, Καμάρα, Μακγκίν, Λουίζ, Γουότκινς, Μπέιλι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Γκιντογάν, Ρόδρι, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάλαντ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έκανε το πρώτο βήμα ο Εθνικός

admin

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

admin

Ισοπαλία που… “καίει” την Ναντ

admin