ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη για τη μητρότητα: “Η ηλικία δυσκολεύει την κατάσταση. Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω παιδί”

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός συναντήθηκε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Fishy και μίλησε για το ξεκίνημά της στη δημοσιογραφία, την συμμετοχή της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

«Έλεγα ότι είσαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που θα συνεργαστώ αλλά τελικά ισχύει το ακριβώς αντίθετο.Το 1995 ήταν η πρώτη απόπειρα με πολεμική ανταπόκριση στην Γιουγκοσλαβία. Μετά ήθελα να πάω Παλαιστίνη. Έχω κάνει πολεμικό ρεπορτάζ, έχω κάνει το “καμικάζι” και πήγαινα με τον καμεραμάν όπου μαθαίναμε ότι κάτι συνέβαινε» αποκάλυψε.

Κατερίνα Ζαρίφη: Τι απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, η ίδια σχολίασε: «Τον τελευταίο καιρό έχω χρεωθεί 2-3 σχέσεις και δεν ισχύει καμία. Είχα 9 χρόνια σχέση και πλέον είναι κολλητός μου. Άμα σου περνάει ο έρωτας αλλά συνεννοείσαι μαζί του, γιατί όχι; Είμαι φουλ εγωίστρια και μπορώ να διαλύσω τη ζωή μου με τον εγωισμό μου. Ζηλεύω επίσης φουλ αλλά προσπαθώ να το κοντρολάρω να μην ορμήξω στην άλλη που κολλάει στο αγόρι μου. Έχω κάνει μανούρα παλιά. Πήγα σε μία και της λέω: “Έχω έρθει σπίτι σου να πειράξω τα παιχνιδάκια σου; Εσύ γιατί πειράζεις το δικό μου;”».

Για τον ρόλο της στην σειρά, δήλωσε: «Στη “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” , ο Σπύρος Πούλης είναι ένα σούργελο. Νομίζω ότι είμαστε το πιο ασόβαρο και γελοίο ζευγάρι στη σειρά. Είμαστε τρεις διαφορετικές γυναίκες αλλά όλες κάπως συναντιόμαστε. Έχω καθημερινή συνθήκη την Πηνελόπη Πιτσούλη, που είναι ένας μύθος. Θα το λατρέψει ο κόσμος γιατί έχει παλιό καλό γέλιο, καταστάσεις που όλοι τις βιώνουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας αλλά μέσω της υιοθεσίας. «Δεν αποκλείω να κάνω οικογένεια αν και η ηλικία δυσκολεύει την κατάσταση. Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω παιδί και να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς. Πρέπει να χαλαρώσει λίγο η νομοθεσία σε αυτό γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανάδες αγκαλιάς».

The post Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη για τη μητρότητα: “Η ηλικία δυσκολεύει την κατάσταση. Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω παιδί” appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×