ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναυλία Κλασικής Μουσικής στη Βεργίνα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μακάο

Η Περιφερειακή Ενότητα και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας υποδέχονται την Macao Youth Symphony Orchestra / Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μακάο, μία από τις σπουδαιότερες νεανικές Ορχήστρες της Κίνας, για μία και μοναδική συναυλία κλασικής μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 27 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ., στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, στη Βεργίνα, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μακάο είναι ένα μουσικό σύνολο με διεθνείς περγαμηνές, που θα έχει την ευκαιρία να το απολαύσει το μουσικόφιλο κοινό της Ημαθίας.

Η περιοδεία, που πραγματοποιείται στις πόλεις Βουκουρέστι, Βάρνα, Βεργίνα και στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, εντάσσεται στο πλαίσιο Διεθνούς Προγράμματος Κινητικότητας μεγάλων Ορχηστρών.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *