Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει τις θεραπείες ο Μπράμπετς

 

Ο Άρης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την ήττα στο Βόλο (2-0), με τους παίκτες του Κρις Κόλμαν να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και να κάνουν παιχνίδια κατοχής.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετες, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία για να αντιμετωπίσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Οι “κίτρινοι” θα ξεκινήσουν αυριο (4/10) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (9/10, 21:15, ΕΡΑΣΠΟΡ), με τον Ουαλό τεχνικό να θέλει να δουλέψει πάνω σε αρκετά πράγματα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι στο Βόλο, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (09/10, 21:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin

Τσάμπι Αλόνσο: «Είμαι στο σωστό μέρος και θέλω να συνεχίσω»

admin

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin
Translate »
×