Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει το ατομικό ο Τόμας, θεραπεία ο Βιεϊρίνια

 

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της Κυριακάτικης (23/10) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Σταθερή στον τομέα των απουσιών οι “ασπρόμαυροι”.

Βάση στο επιθετικό πλάνο δόθηκε στη σημερινή προπόνηση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (23/10), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μπράντον Τόμας και Βιεϊρίνια, απουσίασαν και σήμερα από το ομαδικό πρόγραμμα, με τον 27χρονο Ισπανό να προπονείται ατομικά και τον αρχηγό του “Δικεφάλου” να ακολουθεί θεραπεία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

«Το επιθετικό πλάνο για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδοτης Τούμπας την Κυριακή (23.10, 19:30) βρέθηκε στο προσκήνιο στην προπόνηση της Παρασκευής (21.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες κι η προετοιμασία της ομάδας μπήκε στην τελική ευθεία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στους επιθετικούς αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Το Σάββατο (22.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin