Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνταγή… πρωτιάς στο ΣΕΦ

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΣΕΦ απόψε (9/3, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο το 2/2 στη “διαβολοβδομάδα” και τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου απόψε (9/3, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), για την 28η αγωνιστική της Euroleague και θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά και την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Στην κορυφή της διοργάνωσης με ρεκόρ 19-8 είναι οι Πειραιώτες, ενώ οι Βαυαροί απέχουν από την οκτάδα, καθώς βρίσκονται στην 15η θέση με 11-16. Η “διαβολοβδομάδα” ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έπειτα από την βαριά ήττα στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και τη δύσκολη νίκη στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για την Basket League, ο Ολυμπιακός γύρισε τον διακόπτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου επικράτησε με 77-70 των “μπλαουγκράνα” στο Φάληρο. Από την άλλη, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι νίκησε δύσκολα τη Βιλερμπάν στο Μόναχο και γνωρίζοει ότι δύσκολα θα προλάβει την οκτάδα, οπότε παίζει κυρίως για το γόητρο της.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι “ερυθρόλευκοι” και όλοι οι παίκτες “μέσα”. Για τους Βαυαρούς, εκτός είναι οι Όγκουστιν Ρούμπιτ και Ελίας Χάρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία ματς εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός ψηλός, Ζίλαν Τσίταμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

19:00 Άλμπα Βερολίνου – Βίρτους Μπολόνια
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Βιλερμπάν
21:00 Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin