Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σφραγίζεται το πρώτο εισιτήριο στο “Γ. Καραϊσκάκης”

 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Φάληρο (12/4, 19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στον επαναληπτικό του 3:0 της “OPAP Arena”. 

Η ώρα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε, με τους Πειραιώτες να φιλοξενούν την “Ένωση“, στον επαναληπτικό του 3:0 της Ν. Φιλαδέλφειας. Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη με τουλάχιστον 3 τέρματα διαφορά, για να στείλει τον ημιτελικό στην παράταση, αφού δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2:0) με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει στο -6 από την κορυφή. Ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ συμπεριέλαβε τον νεαρό Κουτσίδη για πρώτη φορά.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Από την άλλη ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να επικρατεί του Άρη με 3:1 στην “OPAP Arena” και να παραμένει στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά την αποστολή, ο Αραούχο και ο Τζαβέλλας έμειναν εκτός με τον Μουκουντί να επιστρέφει στις επιλογές του Αργεντινού προπονητή.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Α’ Βοηθός: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν)
Β’ Βοηθός: Ακίφ Εμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)
4ος διαιτητής: Στάθης Γκορτσίλας
VAR: Ελτσίν Μασίγεφ (Αζερμπαϊτζάν)
AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα του Final-4 της Λάρισας

admin

Γαλλία (27η αγωνιστική): Ντέρμπι στην Μασσαλία για την πρωτοπόρο Παρί

admin

Οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τα ημιτελικά του Final-4

admin
Translate »
×