Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Ποια είναι κλειστά και την Τρίτη – Τι θα γίνει με την Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε ορισμένες περιοχές και αύριο, Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα, ενώ αναμένονται και οι σχετικές αποφάσεις για την Αττική από ώρα σε ώρα.

Πιθανότερο σενάριο είναι πάντως τα σχολεία στην Αττική να παραμείνουν κλειστά και αύριο, όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Στις παρακάτω περιοχές τα σχολεία θα είναι κλειστά:

Εύβοια
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Κρήτη – Ρέθυμνο
Κλειστά θα είναι την Τρίτη και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου.

Φθιώτιδα
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σάμος

Όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (07/02), με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.

Σαμοθράκη
Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες της Σαμοθράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποφάσισε σήμερα ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γαλατούμος εξήγησε ότι το πρωί οι μαθητές προσήλθαν κανονικά στα σχολεία, ωστόσο μετά και την έναρξη της χιονόπτωσης στη νότια πλευρά του νησιού, τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τον 1 βαθμό Κελσίου και τους ισχυρούς βοριάδες έντασης 8-9 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων στις 10 το πρωί, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή των παιδιών που μετακινούνται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

The post Σχολεία: Ποια είναι κλειστά και την Τρίτη – Τι θα γίνει με την Αττική appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: KalimeraEllada

Σχετικές αναρτήσεις

Πότε φεύγει η αφρικανική σκόνη από την Ελλάδα;- Νέα πρόγνωση

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Ν. Παπαθανάσης: Η αντιπολίτευση καταφεύγει σε άθλια προπαγάνδα διχασμού και παραπλάνησης

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Κ. Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία και επιλέγουν να την εξάγουν

admin
Translate »
×