Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σuγκινεi η Κατερίνα Βρανά: Στα όνειρά μου περπατάω και τρέχω αλλά μετά σκέφτομαι, “που πάω, αφού είμαι ανάπηρη”»

«Το μυαλό μου ακόμα στα όνειρά μου δεν έχει κάνει την πρόσθεση αυτή.»

Η γνωστήstand up comedian Κατερίνα Βρανά η οποία μετά απόό μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4“.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια μετά την περιπέτειά της έχει αποκτήσει διάφορες αναπηρίες τις οποίες όμως έχει κάνει “όπλο” της, παραδέχτηκε πως στα όνειρά της βλέπει τον εαυτό της να τρέχει και να περπατάει κανονικά.

«Στα όνειρά μου και περπατάω και τρέχω αλλά στη μέση του ονείρου εκεί που τρέχω σκέφτομαι, “που πάω, αφού είμαι ανάπηρη” και κάθομαι ξανά στο αμαξίδιο. Το μυαλό μου ακόμα στα όνειρά μου δεν έχει κάνει την πρόσθεση αυτή. Είμαι και περίεργα ανάπηρη, έχω περίεργες βλάβες. Μπορώ να σηκωθώ και να περπατήσω απλώς το σώμα μου είναι σαν τρικυμία.

Το πρόβλημα είναι το σώμα μου που ταλαντεύεται πάρα πολύ και δε μπορεί να βρει ισορροπία. Σε μια ταλάντωση κινδυνεύω να πέσω. Δεν υπάρχει λόγος να αυξήσουμε το πρόβλημα. Αν μειωθεί η ταλάντωση ίσως να μπορώ να περπατήσω αλλά κι αυτό δυσκολεύεται από την έλλειψη όρασης» είπε η Κατερίνα Βρανά.

The post Σuγκινεi η Κατερίνα Βρανά: Στα όνειρά μου περπατάω και τρέχω αλλά μετά σκέφτομαι, “που πάω, αφού είμαι ανάπηρη”» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×