Τέλος η σεζόν για τον Αραούχο!

Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου του στο τέλος της εβδομάδας στην Ισπανία, με αποτέλεσμα η σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα για τον αρχηγό της ΑΕΚ.
Άσχημα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου του.
Ο αρχηγός της “Ένωσης” θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Ισπανία στο τέλος της εβδομάδας, από τον γιατρό που τον έχει χειρουργήσει ξανά στο παρελθόν.
Φέτος ο Αραούχο έχει απολογισμό επτά γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να πορευθεί στο υπόλοιπο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν χωρίς τον ηγέτη των “κιτρινόμαυρων”.//
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης