MEDIA

Τέμπη – Επεισόδια στο κέντρο με μολότοφ και χρήση χημικών. Έγιναν 10 προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος όπου ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι άγνωστοι πετάξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν στο κάτω μέρος της πλατείας και στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στο πάνω μέρος της.

Ακολούθως η ένταση μεταφέρθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, όπου συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις της αστυνομίας με ομάδα ατόμων, που έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και έβαλαν φωτιές σε κάδους. Μικροεντάσεις σημειώθηκαν επίσης στην πλατεία Ομονοίας και στην οδό Πατησίων.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η κατάσταση είχε εξαμολυνθεί και είχαν ανοίξει μερικώς οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι νέος γύρος έντασης έξω από την Προπύλαια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 προσαγωγές ατόμων, 6 από τους προελέγχους και 4 από τα επεισόδια.

[Video] Απίστευτο κι όμως αληθινό – Κόλλησε το prompter κι ο Ερντογάν επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να το καταλάβει!

Σοκ στην Κόρινθο – 89χρονη σκότωσε την 57χρονη κόρη της

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Ασπρόπυργος – Πυρά κατά αστυνομικού! Σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του

The post Τέμπη – Επεισόδια στο κέντρο με μολότοφ και χρήση χημικών. Έγιναν 10 προσαγωγές appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Kalimera_Ellada

Σχετικές αναρτήσεις

Πρεμιέρα απόψε στην ΕΡΤ για την «Έρημη Χώρα» – Όσα θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια

admin

Η Γη της Ελιάς: «Σε πήρα να σου πω ότι τελειώσαμε»

admin

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης σχεδιάζει να σκοτώσει τον…

admin
Translate »
×