ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερα φιλικά στο Καρπενήσι για την ΑΕΛ

 

Η Λάρισα γνωστοποίησε το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

H ΑΕΛ την Πέμπτη (28/7, 19:00) θα κάνει την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν στο στάδιο Αλκαζάρ. Ακολούθως, οι προπονήσεις θα είναι κλειστές και θα φιλοξενούνται στο προπονητήριο των Δένδρων, έως τις 12 Αυγούστου, και μετά η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει έως τις 26 του μήνα. Εκεί θα δώσει και τα πρώτα της τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι οι φιλικοί αγώνες που θα δοθούν στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (12-26 Αυγούστου), θα είναι συνολικά τέσσερις.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

13/8 με Αιολικό

18/8 με Παναχαϊκή

21/8 με Προοδευτική

25/8 με Α.Ε.Μυκόνου

Ανάλογα με την κλήρωση της 31/8 και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι επί του παρόντος η 11/9, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων μετά της επιστροφή της αποστολής στη Λάρισα».

Το άρθρο Τέσσερα φιλικά στο Καρπενήσι για την ΑΕΛ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *