Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τίμησαν την πατρίδα τους σε φιλικό ματς

 

Οι Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης έδωσαν φιλικό παιχνίδι, που είχε χαρακτήρα μνήμης και πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγιναν βραβεύσεις από τον “ιστορικό” προς την ομάδα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”.

Οι δύο ομάδες, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έδωσαν φιλικό παιχνίδι που είχε χαρακτήρα μνήμης, καθώς πριν τη σέντρα έγιναν βραβεύσεις από τον Πανιώνιο προς την ομάδα του Απόλλωνα, αλλά και για παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στα αγωνιστικά, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ των Ντομίνγκες και Σίνιεβιτς και οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Γ’ Εθνική και Σούπερ Λιγκ 2.

Πανιώνιος (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης (81′ Μερτύρης), Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου (72′ Μαρινάκης), Στούπης (81′ Κουβαράς), Γροντής (65′ Παπαδάκης), Ρεντζής (65′ Μούντριχας), Τσίπρας (81′ Τσιμπόκας), Πίσπας (36′ Γεωργούσης)
 

Απόλλων (Γιάννης Τάτσης): Σορτσάν, Κοροβέσης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Τσαλμπούρης, Τσελεπίδης, Παπαγεωργίου, Σίνιεβιτς, Μωραϊτης, Χαλίμι, Λούι


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Για το… τρεμπλ τελικών ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Μίλωνας

admin

Για την νίκη στην Μπολόνια και το βλέμμα στο πλεονέκτημα

admin

Ισπανία (30η αγωνιστική): Ντέρμπι παραμονής και τελευταία ευκαιρία για αντεπίθεση

admin
Translate »
×