Image default
MEDIA

Τίνα Μεσσαροπούλου: Σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές

Η τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε, με σημαντικές αλλαγές αλλά και ηχηρές απουσίες. Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζει, με ξεχωριστό τρόπο, τα πρόσωπα και τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι Πρωινιάτικα, πέτυχε την δημοσιογράφο του Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντά σε όλα τα ερωτήματα. Ποιοι δεν τις λείψουν καθόλου και ποια πρόσωπα προτιμά να παρακολουθεί;

Ποια τηλεοπτικά πρόσωπα δε θα λείψουν καθόλου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και ποια παρακολουθεί συστηματικά;

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Δεν με αγχώνει καθόλου η τηλεθέαση. Δεν με άγχωνε ούτε καν πέρυσι που υπήρχε αντίστοιχη εκπομπή ακριβώς απέναντι». Όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: Μπορεί να έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές αλλά μάλλον σε κάποιο σινεμά, όχι στην τηλεόραση. Όλες αυτές οι φήμες που την έφερναν σε τόσα κανάλια, κακό της έκαναν.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Στην συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου ρωτήθηκε διάφορα άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα όπως το δίδυμο Καρτελιά – Παπίλα, η Μαρία Μπακοδήμου, η Κατερίνα Καραβάτου ενώ για το τέλος άφησε την εκπομπή στην οποία έδωσε τη συνέντευξη και την παρουσιάστρια της Μπέττυ Μαγγίρα!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Τίνα Μεσσαροπούλου: Σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Σχετικές αναρτήσεις

Εάλω η Πόλις και στους “4” του Conference League o Ολυμπιακός!

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

admin