Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τίτλοι τέλους για τον Απόλλωνα Λάρισας

 

Ο θεσσαλικός σύλλογος, που αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής (19/3) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Απόλλωνας Λάρισας γνωστοποίησε προς την Super League 2 την αποσύρσή του από το πρωτάθλημα, μετά τα αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Ο θεσσαλικός σύλλογος βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου, με τέσσερις βαθμούς, του είχε επιβληθεί αφαίρεση έξι βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή η αναμέτρηση διακόπηκε γιατί έμεινε με έξι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με το σκορ στο 6-0 υπέρ του “Γηραιού”.

Αναλυτικά η επιστολή του Απόλλωνα Λάρισας προς τη διοργανώτρια αρχή:

«Παραίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας
Την παραίτησή της από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, γνωστοποίησε σήμερα 15.3.2023 με την κάτωθι επιστολή της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.
Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.
Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.
Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.
Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».//

Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κρούση της Μάντσεστερ Γ. στην Μπόκα Τζούνιορς για τον 18χρονο Ανσελμίνο

admin

Συνεχίζει ακάθεκτη προς την δεκάδα η Ζαλγκίρις

admin

Χωρίς τον Τεόντοσιτς στην Μαδρίτη ο Ερυθρός

admin
Translate »
×